სპაგეტი სოკოსა და სლივკების სოუსით

IMG_1130

საჭირო ინგრედიენტები (4 პორციაზე):

  • სპაგეტი – 450 გრ.
  • შამპინიონები – 700-750 გრ,
  • დაბალ პროცენტიანი სლივკები – 220 მლგ.
  • სოიოს სოუზი – 2 სუფრის კოვზი,
  • ზეთი – 2 სუფრის კოვზი,
  • 2 კბილი ნიორი სურვილისამებრ

Ingredients:

  • Spaghetti – 450gr
  • Mushrooms -750 gr
  • Heavy cream -220 gr
  • Soy sauce-2 table spoons
  • Oil -2 table spoons
  • 2 cloves of garlic

IMG_1117

მომზადების წესი: Preparation :

შამპინიონები დავჭრათ თხელ ნაჭრებად Cut the mushrooms into thin slices

IMG_1120

და შეწვათ, სანამ სანამ სოკო არ მიიღებს ოქროსფერს and pan fry them till the color gets golden

IMG_1121IMG_1123

დავამატოთ სლივკები და სოიოს სოუზი. ვურიოთ მანამ, სანამ სოუზი არ შესქელდება. ბოლოს დავამატოთ პრესში გატარებული ნიორი და თუ სურვილი გექნებათ გახეხილი მოცარელა  Add heavy cream , soy sauce and finely grated garlic. You could also add grated mozzarella for additional flavor 

IMG_1124IMG_1125

პარალელურად მოვამზადოთ სპაგეტი და ავურიოთ უკვე მომზადებულ სოკოს სოუზში. ცხლად მივიტანოთ სუფრაზე  Cook spaghetti as instructed on the packet . Mix with the mushroom sauce and serve warm

IMG_1130

Enjoy !!!

This entry was posted in რეცეპტები. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s