ხაჭაპური (არატრადიციული რეცეპტის მიხედვით) :-)

IMG_0481

საჭირო ინგრედიენტები:

  • 3 სახის ყველი: მოცარელა, ხალუმი და ფეტა – 450-500 გრ;
  • 2 კვერცხი;
  • ფქვილი;
  • მარილი;
  • მაწონი.

IMG_0466

მომზადების წესი:

გავხეხოთ სამივე სახის ყველი და დავამატოთ კვერცხი, კარგად ავურიოთ, რომ შეიკრას მასა

IMG_0468IMG_0469

გავაბრტყელოთ ცომი და გავჭრათ 2 თანაბარ ნაწილად

IMG_0470

ცომის ერთი ნაწილი დავდოთ ჟარონაზე და მოვათავსოთ მასზე მიღებული ყველის მასა

IMG_0472IMG_0473

დავაფაროთ ცომის მეორე ნაწილი და გვერდები კარგად ამოვუკეცოთ

IMG_0474

გავაცხელოთ ჰაერღუმელი 220 გრადუს ტემპერატურაზე და გამოვაცხოთ 10-15 წუთის განმავლობაში

IMG_0478IMG_0480

This entry was posted in რეცეპტები. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s