საუზმე: ბეკონი და კვერცხი ფენოვან ცომში

IMG_0123

საჭირო ინგრედიენტები:

  • 150 გრ. გახეხილი ყველი
  • 4 ცალი კვერცხი
  • 100-150 გრ. ბეკონი
  • 3-4 ცალი მწვანე ხახვი
  • მარილი, შავი პიმპილა
  • ცომი

IMG_0096

მომზადების წესი:

გავაცხელოთ ჰარღუმელი 200 გრადუსს ტემპერატურაზე.

ცომი გავაბრტყელოთ და მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი

IMG_0108IMG_0109IMG_0110

დავჭრათ ბეკონი და ისიც მოვაყაროთ

IMG_0111

ცომის ზედაპირის მცირე ნაწილი გავათავისუფლოთ კვერცხისათვის. ასე გავაკეთოთ 4 ადგილას

IMG_0112

და გამოთავისუფლებულ ადგილებში ჩავახალოდ კვერცხი

IMG_0113 

შევდგათ წინასწარ გაცხელებულ ჰაერღუმელში და გამოვაცხოთ 10 წუთის განმავლობაში

IMG_0117

(ცოტა ზედმეტი მომივიდა Smile )

This entry was posted in რეცეპტები. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s