საჭირო ინგრედიენტები:
- ბეკონი – 2 ნაჭერი
- ქათმის ფილე – 1 ცალი
- ხახვი – 1 ცალი
- შავი პიმპილი
- წითელი პიმპილი
- ნიორი- 2 კბილი
- ქათმის ბულიონი – 180 მლ
- არაჟანი – 110 მლ
- ფქვილი – 1 სუფრის კოვზი
მომზადების წესი:
დავჭრათ ხახვი წვრილად
ქათმის ხორცი კი წვრილ, მოგრძო ნაჭრებად
ტაფაზე შევწვათ ბეკონის ნაჭრები ორივე მხრიდან
წვრილად დავჭრათ და თეფშზე გადავდოთ
ამავე ტაფაზე შევწვათ ხახვი 2 წუთის მანძილზე
და დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხორცი. გავაგრძელოთ შეწვა კიდევ 7 წუთი, ისე რომ არ შევწყვიტოთ მორევა
შემდეგ დავამატოთ ბეკონის წვრილად დაჭრილი ნაჭრები, წვრილად დაჭრილი ნიორი, შავი და წითელი პიმპილი და ასევე, უკვე მომზადებული 180 მლ. ქათმის ბულიონი, დაველოდოთ მის წამოდუღებას, ტაფას დავახუროთ თავი, დავუწიოთ ცეცხლს და დაველოდოთ კიდევ 10 წუთი
ღრმა თეფშში არაჟანს დავამატოთ 1 სუფრის კოვზი ფქვილი დ კარგად ავურიოთ
და მიღებული მასა დავამატოთ ხორცს, ავურიოთ და დაველოდოთ მის წამოდუღებას, შემდეგ დავახუროთ თავი, დავუწიოთ ცეცხლს და 2 წუთის შემდეგ გადმოვდგათ
შეგიძლიათ მიირთვათ სპაგეტთან ერთად