რულეტი (აპეტაიზერი) სან დრაიდ ტომატოსგან Sun dried tomato wrap (Appetizer)

სან დრაიდ ტომატო, ანუ გამხმარი პომიდორები – ცალკე აღებული ძალიან საინტერესო კერძია. თუმცა ახლახანს აღმოვაჩინე, რომ მისგან სიანტერესო კერძების მომზადებაც ყოფილა შესაძლებელი.

გთავზობთ ერთ-ერთ მათაგანს – უფრო აპეტაიზერს Smile

IMG_0163

საჭირო ინგრედიენტები:

  • ბეკონის ნაჭრები – 200 გრამი;
  • სან დრაიდ ტომატო – 150 გრამი;
  • პროშუტო;
  • კვერცხი – 1 ცალი;
  • გახეხილი ყველი (მაგარი სახეობის) – 100 გრამი;
  • ცომი

Ingredients :

  • Bacon -200 grams
  • Sun dried tomatoes -150 grams
  • Prosciutto -200 grams
  • 1 egg
  • Parmesan cheese -100 grams
  • Dough
  • Presto sauce

მომზადების წესი: Preparation :

ცომს კარგად გავაბრტყელებთ, გადავუსვათ პრესტოს სოუზი. მარილი საჭირო არ არის, რადგან პრესტო შეიცავს Flatten the dough and put some presto sauce on it

IMG_0142

შემდეგ დავაწყოთ ბეკონის ნაჭრები Cut bacon and prosciutto into small pieces and sprinkle on the dough

IMG_0144

სან დრაიდ ტომატო Sun dried tomato

IMG_0145

და გახეხილი ყველი Parmesan cheese

IMG_0147

ცალკე ავთქვიფოთ 1 კვერცხი, იმისათვის რომ რულეტის შეხვევისას კიდეებზე წავუსვათ Put some whipped Egg on the top

 IMG_0148IMG_0149

და შევახვიოთ რულეტის მსგავსად Fold the dough and make a wrap out of it

IMG_0150

შემდეგ კი, შეხვეული რულეტი დავჭრათ

IMG_0152

და ფქვილ მოყრილ ჟარონაზე დავაწყოთ

IMG_0155

გამოვაცხოთ 140 გრადუს ტმპერატურაზე 15 წუთი განმავლობაში Bake under 140 C for  30 minutes

IMG_0161

This entry was posted in რეცეპტები. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s